Beton toepassingen

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het van beton maken. Denk aan oprijlanen of complete funderingen van huizen, bedrijfspanden of kleiner: schuttingen, tuinhuisjes of buitenverblijven.

Fundering

Zonder beton geen schutting of een huis. Je hebt een fundering van beton nodig als basis van ieder bouwproject. Betonaanhuis.nl raadt jou aan altijd grind en cement te gebruiken bij een fundering van beton. Je kunt kiezen uit verschillende losmanieren: via een goot, kruiwagen, kraan of betonpomp. Dit is helemaal afhankelijk van de hoeveelheid beton.

Wanden

Ook voor wanden – buiten en binnen – leveren wij beton. In de meeste gevallen worden wanden in lagen gestort. Ons advies: maak de lagen niet te dik!

Vloeren

Wil je een vloer storten? Ook dan kan Betonoplocatie.nl het beton hiervoor leveren.

Beton voor een vlindervloer

Als je direct na het storten de betonvloer glad afwerkt met een houten schuurblok of stalen spaan, dan noem je dat een vlindervloer. Soms gebeurt dit handmatig; bij grotere vloeren kun je hiervoor een vlindermachine gebruiken.

Beton voor een ruwe vloer

Je kunt de betonvloer ook ruw laten. Deze ruwe vloeren worden toegepast als begane grondvloeren, verdiepingsvloeren, buitenvloeren en dakvloeren.

Naden

Wil je de naden en kieren in je bestaande betonnen vloer wegwerken? Stort deze dan vol met beton. Als je dat heel secuur wilt doen, zorg er dan voor dat je onze betonpomp aanvinkt in het aanvraagformulier.

Benieuwd naar de kosten?

Bereken je prijs nu meteen via ons offerte formulier!